HP Jet Fusion 580 Full Renkli 3D Printer, Teknodizayn Farkıyla Türkiye’de!

HP Jet Fusion 580 Full Renkli 3D Printer, Teknodizayn Farkıyla Türkiye'de!

Teknodizayn 3D, distribütörlüklerine bir yenisini daha ekleyerek, 3D Printer dünyasında yeni bir çağ başlatan HP Jet Fusion 3 boyutlu yazıcı modellerinin resmi Türkiye distribütörü olduğunu gururla duyuruyor.
HP Jet Fusion 3D printerlar, duyurulduğu ilk günden itibaren 3D Baskı gündemine bomba gibi düşen yeni ve benzersiz bir 3D Yazıcı teknolojisi olup, seri üretime olanak tanıyan baskı hızı, olağanüstü baskı detayı seviyesi, üstün yüzey kalitesi ile endüstriyel üretimin merkezinde konuşlandırılmak için tasarlanmış bir üretim makinasıdır.

HP Jet Fusion 3D Printer ile sadece görsel modeller değil son kullanıma hazır fonksiyonel parçalar üretebilirsiniz. PA 12 malzeme ile üretilen parçalarınız hem yüksek kırılma dayanımına hem de yüksek mukavemete sahip olacaktır.

Saatte 2000 cm3’e kadar çıkabilen baskı hacmiyle yalnızca bir 3D Printer olmaktan çıkıp sizlere seri üretimin kapılarını açan bu teknoloji ile hayal bile edemeyeceğiniz tasarımlarınız artık ön seri üretime geçebilir.
HP Jet Fusion 580 3D Printer, yüksek mukavemet değerleri sunan PA 12 malzeme ile baskı alırken aynı zamanda içerisinde bulunan CMYK kartuşları sayesinde full renkli üretim yapabilmeye olanak tanır.
Daha önce full renkli üretim yapabilen bir çok 3d printer modeli ile çalışma fırsatımız olmuştu. Fakat, bu printerların hiç biri fonksiyonel parça üretmek konusunda başarılı değildi. HP Jet Fusion 580 3D Printer ile artık hem fonksiyonel hem de full renkli üretim yapabilmek mümkün hale geldi.

HP Jet Fusion 540 3D Printer ise full renkli olmayan; fakat, fonksiyonel prototip ve parça üretmek isteyen müşterilerimiz için ideal bir çözümdür.

Eğer sizin de hızlı prototipleme konusunda çözüm arayışınız varsa; Teknodizayn 3D’nin deneyimli ekibi, sizin için en uygun çözümü belirlemek ve size gereken tüm desteği sağlamaya hazırdır.
error: Content is protected !!